Assistent controller Amsterdam

Ga jij de uitdaging aan als assistent controller in Amsterdam?

Als jij een functie ambieert als assistent controller in Amsterdam, dan moet je over enkele competenties en eigenschappen beschikken. Je moet inzicht hebben in vooral cijfers, je moet nauwkeurig zijn en stressbestendig. Jouw werk vormt meestal de basis voor het financiële beleid van een organisatie. Misschien heb je al ervaring als assistent controller en ben je op zoek naar een andere werkgever? Of heb jij je opleidingen net afgerond en wil je graag als assistent controller in Amsterdam aan de slag? Solliciteer dan bij Farrow + Dutch vor de vacature van assistent controller in Amsterdam.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Is de vacature van assistent controller in Amsterdam geschikt voor jou?

Solliciteer je voor de vacature van assistent controller in Amsterdam bij Farrow + Dutch, dan solliciteer je bij een professioneel recruitment bureau. Wij vertegenwoordigen vele bedrijven in verschillende branches, die hun werving en selectie aan ons hebben uitbesteed. Zij plaatsen hun vacatures bij ons en wij gaan voor hen aan de slag om de juiste persoon voor de vacature te vinden. Zo ook voor de vacature van assistent controller in Amsterdam. Onze opdrachtgever verwacht niet alleen iemand met de juiste capaciteiten, wij zullen er ook op letten op jij bij het bedrijf past. Een goede match is namelijk in het belang van alle partijen.


Solliciteer bij Farrow + Dutch voor de assistent controle vacature in Amsterdam

Als jij op zoek bent naar een assistent controle vacature in Amsterdam, solliciteer dan eens bij Farrow + Dutch. Juist bij ons heb je de kans om in aanraking te komen met veel verschillende en interessante branches. Wij vertegenwoordigen een diversiteit aan verschillende bedrijven, dus er zal ongetwijfeld een bedrijf of branche tussen zitten die voor jou interessant is. Wil je meer weten over onze procedures of hoe je kunt solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op.