Assistent controller Den Haag

Wil jij assistent controller in Den Haag worden?

Een assistent controller in Den Haag houdt meer in dan een assistent zijn. Als assistent controller ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de controller met behulp van financiële rapportages, het opstellen van financiële analyses en jaarverslagen en het maken van en toezicht houden op de financiële planning. Een zeer verantwoordelijke functie dus, want de controller gebruikt jouw gegevens voor rapportages aan het management en de aandeelhouders. Je moet als assistent controller dus wel over wat capaciteiten beschikken. Ben jij benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan eens contact op met Farrow + Dutch.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat mag je verwachten van de vacature van assistent controller in Den Haag?

In vrijwel ieder middelgroot tot groot bedrijf en in iedere branche is wel een assistent controller nodig. Als recruitment bureau heeft Farrow + Dutch met enige regelmaat een vacature van assistent controller in Den Haag openstaan. Kenmerkend aan onze werkwijze, is dat wij meestal de volledige werving en selectie van bedrijven overnemen. Wij zijn dus de vertegenwoordigers van onze klanten. Als jij bij ons solliciteert voor de vacature van assistent controller in Den Haag, dan letten wij op meer dan jouw capaciteiten. Pas jij bij het bedrijf en hoe zie jij de branche en de organisatie van onze opdrachtgever? Op deze wijze zorgen wij altijd dat er een goede match is tussen de opdrachtgever en de kandidaat.


Solliciteer op een assistent controller vacature in Den Haag bij Farrow + Dutch

Solliciteren bij Farrow + Dutch op een assistent controle vacature in Den Haag, houdt in dat je serieus wordt genomen en wij er alles aan doen om het juiste bedrijf aan jou te koppelen. Je kunt een goede functie als assistent controller hebben, maar als jij je niet op je plek voelt bij een bedrijf, dan ga je niet met plezier naar je werk. Door bij ons te solliciteren, komt alles bij elkaar en kunnen wij je misschien al snel voorstellen bij een passend bedrijf als assistent controller.