Assistent controller Rotterdam

Wordt jij assistent controller in Rotterdam?

Ben jij assistent controller, maar heb je het bij jouw bedrijf niet meer naar je zin of wil je graag eens verder kijken in een andere branche? Ben je administrateur en ben je klaar voor meer verantwoording in je functie of heb je net je opleiding afgerond? Iedereen die wil en de capaciteiten en opleidingen hiervoor heeft, kan solliciteren voor een functie van assistent controller in Rotterdam. De functie is erg belangrijk, want je bent de steunpilaar voor de financial controller. Op basis van jouw werkzaamheden maakt de controller de financiële overzichten voor het management en de aandeelhouders en wordt het financiële beleid van een organisatie bepaald.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Een passende vacature voor assistent controller in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een vacature voor assistent controller in Rotterdam? Als je keuze wilt hebben uit verschillende bedrijven en/of uit verschillende branches, dan doe je er goed aan om te solliciteren bij Farrow + Dutch. Als recruitment bureau, nemen wij voor de meeste van onze klanten de volledige werving en selectie over. Dit is interessant voor jou, want onze opdrachtgevers zijn verschillende soorten bedrijven en in vele soorten bedrijfstakken werkzaam. Als jij bij ons solliciteert, dan zullen onze recruiters uiteraard nagaan of je de capaciteiten hebt en de opleidingen. Daarnaast zoeken wij ook altijd naar een match tussen jou en onze opdrachtgever voor een langdurige en prettige samenwerking.


Vind bij Farrow + Dutch een assistent controller vacature in Rotterdam

Je hoeft niet verder meer te kijken naar een assistent controller vacature in Rotterdam. Je vindt ongetwijfeld een passende vacature bij Farrow + Dutch. Omdat wij als recruitment bureau voor vel verschillende bedrijven de werving en selectie uitvoeren, hebben wij met enige regelmaat ook een vacature voor assistent controller in Rotterdam. Wil jij meer weten over onze vacatures, onze werkwijze of specifiek over de vacature van assistent controller? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.