GZ psycholoog Eindhoven

Wordt jij GZ psycholoog in Eindhoven?

Voor de functie van GZ psycholoog in Eindhoven, heb je een lang voortraject afgelegd. Om jezelf GZ psycholoog te mogen noemen, heb jij een academische vooropleiding achter rug. De uiteindelijke specifieke opleiding tot GZ psycholoog, is een voltijds opleiding van twee jaar. Je bent daarna in staat om een psychodiagnostisch onderzoek uit te voeren, een indicatie vast te stellen en een psychologische, psychotherapeutische of pedagogische behandelmethode toe te passen. Ook mag jij je na je voltooide opleiding, inschrijven in het BIG-register. Als GZ psycholoog in Eindhoven, kun je aan de slag in ziekenhuizen, in de GGZ, in medische instellingen of in een psychologenpraktijk.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Vind geschikte GZ psycholoog vacatures in Eindhoven

Omdat de functie best specialistisch is, kun je misschien aan het zoeken komen naar geschikte GZ psycholoog vacatures in Eindhoven. Je doet er dan zeker goed aan om contact op te nemen met Farrow + Dutch. Als recruitment bureau, voeren wij de werving & selectie uit voor onze opdrachtgevers. Dit zijn bedrijven en instellingen die openstaande vacatures hebben. Ook medische instellingen die op zoek zijn naar een GZ psycholoog in Eindhoven, besteden hun vacatures aan ons uit. Wij kijken uiteraard naar jouw kwalificaties, maar ook kijken wij in hoeverre jij matcht met je toekomstige werkgever. Dit is niet onbelangrijk voor alle partijen, om een prettige en langdurige samenwerking te garanderen.


Vind een vacature voor GZ psycholoog in Eindhoven bij Farrow + Dutch

Ben jij op zoek naar een vacature voor GZ psycholoog in Eindhoven? Neem dan contact op met Farrow + Dutch. Ongetwijfeld hebben wij een dergelijke vacature in Eindhoven openstaan en dan ben je vrij om hierop te solliciteren. Of je nu reeds als GZ psycholoog werk of nog niet, maakt niet uit. Maak kennis met onze recruiters die je op een prettige, persoonlijke en gelijkwaarde manier zullen voorstellen aan de klant, als jij een goede match blijkt te hebben. Jouw sollicitatie bij ons kan de start zijn voor een nieuwe en interessante carrière.