Recruiter Den Bosch

Wil jij aan de slag als recruiter in Den Bosch?

Als recruiter in Den Bosch ga je aan de slag in de werving & selectie. Aan jou is het de taak om vacatures van opdrachtgevers in te vullen. Dit doe je door actief op zoek te gaan naar kandidaten. Maar met werving alleen vervul je nog geen openstaande vacatures. De selectie is de belangrijkste stap. Hierbij let je uiteraard op de kwalificaties, maar zeker ook op andere punten. Dit bepaalt in grote mate hoe jij als recruiter in Den Bosch je functie invult. De achtergrond van de kandidaten, maar ook de werksfeer bij de opdrachtgever moet jij laten matchen.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat mag je verwachten van recruiter vacatures in Den Bosch?

Recruiter vacatures in Den Bosch zijn altijd uitdagende functies. Je krijgt te maken met de wensen van de opdrachtgever, die zijn vacatures graag zo snel mogelijk vervuld ziet. Maar je zit ook met kandidaten die gekwalificeerd moeten zijn, maar ook bij de organisatie moeten passen. Kun jij dit aan? Dan zijn de recruiter vacatures in Den Bosch van Farrow + Dutch voor jou vast ook interessant. Samen met je collega´s sta jij in voor een nieuwe carrière voor de kandidaten en voor invulling van vacatures voor je opdrachtgevers, zodat zij met hun bedrijf kunnen groeien. Grote verantwoordelijkheden, maar dit geeft ook zeker een kick als dit jou lukt.


Bij Farrow + Dutch vindt jij jouw vacature als recruiter in Den Bosch

Wat maakt de vacature als recruiter in Den Bosch bij Farrow + Dutch interessant? Als recruitment bureau pakken wij sommige zaken net iets anders aan. Zo besteden onze opdrachtgevers hun hele werving & selectie aan ons uit. Jij vertegenwoordigt niet alleen ons, maar ook de opdrachtgever. Je wordt verantwoordelijk voor het gehele proces van het bedenken van de vacatureadvertentie, het plaatsen hiervan en de interviews met de kandidaten. Jij zorgt ervoor dat de opdrachtgever een kandidaat voorgesteld krijgt die niet alleen gekwalificeerd is, maar ook een match heeft met de organisatie. Zo maak jij alle partijen blij. Interesse in de vacature van recruiter in Den Bosch? Neem dan snel contact met ons op.