Recruiter Maastricht

Ga aan de slag als recruiter in Maastricht

Als jij geïnteresseerd bent in mensen en veel met mensen wilt werken, heb je dan al eens een functie als recruiter in Maastricht overwogen? Als recruiter verzorg jij geheel of deels de werving en selectie voor een organisatie. Als recruiter kun je in dienst treden bij een organisatie die vaak vacatures open heeft staan, maar je kunt ook recruiter in Maastricht worden bij Farrow + Dutch. Bij ons vertegenwoordig je onze klanten die op zoek zijn naar kandidaten om hun vacatures te vervullen. Zij besteden hun recruitment aan ons uit. Betrouwbaarheid, mensenkennis en goede communicatie zijn dan in ieder geval nodig.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat mag je bij Farrow + Dutch verwachten van de recruiter vacatures in Maastricht?

Farrow + Dutch is nog een jong bedrijf, met een uniek werkwijze. Voor klanten wordt het bij ons echt interessant om de werving en selectie geheel uit te besteden. Dit staat dan ook centraal bij onze recruiter vacatures in Maastricht. De klant is niet zomaar even een opdrachtgever, als recruiter vertegenwoordig jij de organisatie van de klant bij de kandidaat die op een vacature reageert. Je moet niet alleen de kandidaat kennen, ook de wensen van de klant grondig kennen. Zij vertrouwen erop dat onze recruiters een dusdanige selectie maken, dat ze enkel met gekwalificeerde en interessante kandidaten kennis hoeven te maken. Wij zetten net dat extra stapje, wij zorgen er ook voor dat er een uitstekende match is tussen de klant en de kandidaat.


Solliciteer op een vacature voor recruiter in Maastricht bij Farrow + Dutch

Of je nu al achterliggende werkervaring hebt als recruiter of nog helemaal niet, je kunt altijd solliciteren op een vacature voor recruiter in Maastricht bij Farrow + Dutch. Zeker is, dat de functie uitdagend is en je veel met mensen werkt. Uiteraard staat er een team van collega´s om je heen om je te begeleiden tot een professionele recruiter. Als jij interesse hebt, neem dan gerust eens contact met ons op of maak een afspraak.