Recruiter Tilburg

Kies voor een functie als recruiter in Tilburg

Als recruiter in Tilburg ben jij de specialist op het gebied van werving en selectie van kandidaten en het invullen van de openstaande vacatures voor de klant. Nu zijn er veel bedrijven actief in de werving en selectie. Zo zijn er uitzendbureau´s en detacheringsbureau´s, maar dat is toch iets heel anders dan wanneer je werkzaam bent als recruiter in Tilburg. Als recruiter ben jij het aanspreekpunt en de vertegenwoordiger van de klant. De klant besteed zijn gehele werving en selectie aan jou uit. Jij moet weten wat de klant zoekt in kandidaten en je moet kandidaten vinden die én gekwalificeerd zijn én bij de klant passen.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat mag je verwachten van de recruiter vacatures in Tilburg?

Wanneer je in dienst treedt als recruiter bij Farrow + Dutch, dan ben jij het aanspreekpunt voor zowel de klant als de kandidaat. De klant hoeft enkel de vacature aan te leveren en jij gaat hiermee aan de slag. Je bedenkt de vacaturetekst en je plaatst deze op de diverse websites en laat ons netwerk kennismaken met de vacature. Uiteraard kun je te maken hebben met vacatures, waarbij je een specifieke doelgroep moet aanspreken. Je interviewt de kandidaten, waarbij ook jouw sterke punten naar voren komen. Je moet beoordelen of een kandidaat aan alle voorwaarden voor de functie voldoet en nog belangrijker: of de kandidaat past bij de klant en of de klant ook de beste werkgever is voor de kandidaat. Bekijk welke recruiter vacatures in Tilburg wij open hebben staan.


Heb jij een vacature als recruiter in Tilburg bij Farrow + Dutch gevonden?

Of je nu nieuw bent in de werving en selectie of ruime ervaring hebt in deze branche, je bent altijd welkom om de vacature als recruiter in Tilburg bij Farrow + Dutch te bekijken. Wij bieden je een mooie en uitdagende werkomgeving met leuke collega´s. Samen met je collega´s draag jij de visie van Farrow + Dutch uit en is het jouw taak om de juiste kandidaat aan onze opdrachtgevers te koppelen. Bel ons of stuur een e-mail als jij interesse hebt, dan vertellen wij je graag meer over de functie.