Recruitment bureau Breda?

Hoe vul jij je vacatures in met een recruitment bureau uit Breda?

In hoeverre is het traject betreffende de recruitment in jouw organisatie ontwikkeld? Het blijkt dat veel bedrijven de recruitment onderschatten. Het wordt vaak onder HRM geschoven, terwijl het soms noodzakelijk is om een volledige recruitment afdeling te hebben. Vooral als jij een organisatie bent met zeer regelmatig openstaande vacatures. Anderzijds is het begrijpelijk dat bedrijven hun recruitment niet volledig op orde hebben. Je moet recruiters aanstellen, je moet de infrastructuur voor elkaar hebben en onderschat ook niet het netwerk die je moet hebben. Gelukkig hoef je een dergelijke investering ook niet te maken. Met Farrow + Dutch kun jij je recruitment uitbesteden aan een professioneel recruitment bureau in Breda.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Waarom uitbesteden aan een recruitmentbureau in Breda?

Als jij geen goedwerkende recruitment afdeling hebt of recruiters in dienst die verstand van zaken hebben, dan is de werving en selectie uitbesteden aan een recruitmentbureau in Breda al de moeite waard. Alleen een recruiter in dienst nemen is meestal niet voldoende. Heb jij je systemen ook in orde om een professioneel recruitment traject uit te voeren? Je moet veel investeren om een goede recruitment afdeling in te richten. Daarom is het uitbesteden van jouw werving en selectie aan Farrow + Dutch verstandig. Wij hebben de recruiters, wij hebben onze systemen op orde en tevens hebben wij de kennis en het netwerk in huis om jouw vacatures snel in te vullen met geschikte kandidaten.


Farrow + Dutch is graag jouw recruitment bureau in Breda

Als jij jouw recruitment bij een deskundige partij wilt neerleggen, dan is Farrow + Dutch graag jouw partner. Dit mag je letterlijk nemen, want bij het uitbesteden zijn wij jouw vertegenwoordiger. Wij kennen jouw wensen, zodat wij ook daadwerkelijk matchende kandidaten kunnen voorstellen. Zo krijg je niet alleen medewerkers die goed gekwalificeerd zijn, maar ook bij jouw bedrijf passen. Wil jij meer weten over onze werkwijze of over onze transparante prijzen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.