Recruitment bureau Eindhoven

Schakel een recruitment bureau in Eindhoven in voor jouw werving en selectie

Wanneer jij regelmatig openstaande vacatures hebt, dan wil je deze het liefst zo snel mogelijk invullen met de juiste personen. Teveel openstaande vacatures kan een stagnatie betekenen van bedrijfsprocessen en de groei van je onderneming. Maar de arbeidsmarkt is tegenwoordig hectisch en vacatures zijn moeilijk in te vullen. Je moet dus een hele goede recruitment afdeling hebben die de werving en selectie doet en waardoor je vacatures snel bemand zijn. Alleen een recruitment afdeling ontbreekt in veel bedrijven of er is onvoldoende kennis over recruitment in huis. Daarom doe je er goed aan om een recruitment bureau in Eindhoven in te schakelen.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat kan een recruitmentbureau in Eindhoven voor je doen?

Ben jij gevestigd in Eindhoven? Dan kan Farrow + Dutch jou helpen bij de recruitment. Als recruitmentbureau in Eindhoven, hebben wij deskundige en ervaren recruiters in dienst en weten wij alle ins en outs over werving en selectie. Met ons hoef je niet meer na te denken of je wel een recruitment afdeling moet opzetten. Desgewenst kun je een deel of je gehele recruitment aan ons uitbesteden. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw vacatures snel worden ingevuld. Hiervoor voeren wij het gehele traject uit, van het bedenken van de vacaturetekst tot interviews met de kandidaten. Uiteindelijk krijg jij alleen geschikte kandidaten te zien, waar je een keuze uit moet maken.


Je recruitment uitbesteden in Eindhoven aan Farrow + Dutch

Je recruitment uitbesteden in Eindhoven aan Farrow + Dutch is een logische stap als jij openstaande vacatures hebt, maar geen recruitment afdeling. Door onze werkmethode, is het met enkele vacatures op jaarbasis al rendabel om jouw recruitment uit te besteden. De optie om zelf je recruitment te doen hoef je niet meer over na te denken. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer.