Recruitment Noord-Brabant

Met goede recruitment in Noord-Brabant vind je goed personeel

Bedrijven hebben tegenwoordig grote moeite om personeel te vinden. Werkzoekenden hebben keuze uit vele banen en kiezen daarom niet zomaar voor jouw bedrijf. Wat dat betreft is de werving & selectie de afgelopen jaren drastisch veranderd. Helaas geldt dit niet voor hoe bedrijven hun HR afdeling inrichten. Vaak nog op de klassieke wijze, waardoor er minder aandacht gaat naar personeelswerving. Als je als bedrijf de werving van personeel prioriteit maakt, dan zijn recruiters tegenwoordig onmisbaar. Nu kun je wel recruiters aan willen nemen, maar voordat zij ingewerkt zijn en je bedrijf hierop ingericht is, gaat er een tijd overheen. Voor je recruitment in Noord-Brabant schakel je daarom het beste Farrow + Dutch in.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Waarom is een recruitmentbureau in Noord-Brabant voor jouw organisatie?

Op een HR-afdeling spelen er veel meer zaken dan het aanwerven van nieuw personeel. Medewerkers zijn hier vooral bezig met het personeelsbeleid en vaak gaat dit ten koste van de werving & selectie. Wanneer je recruiters in dienst hebt, dan wordt er juist gefocust op het aanwerven van personeel. Door deze focus op werving & selectie, ben je in staat om sneller, maar ook om beter gekwalificeerd personeel te werven. Heb je geen recruiters in dienst, je hebt te weinig kennis over recruitment in huis of je wilt je hier niet mee bezighouden? Een recruitmentbureau in Noord-Brabant is dan de oplossing om toch snel en goed personeel voor je vacatures te vinden.


De recruitment uitbesteden in Noord-Brabant aan Farrow + Dutch

Als recruitmentbureau heeft Farrow + Dutch al jarenlange ervaring met recruitment. In al deze jaren hebben wij een enorme expertise opgebouwd, die wij gebruiken om voor jou de recruitment uit te voeren. Je recruitment uitbesteden in Noord-Brabant kan bij ons. Een groot voordeel voor jou, is dat je niet zelf recruiters hoeft aan te nemen en je bent geen tijd kwijt aan personeel dat opgeleid moet worden. Je houdt je bezig met waar jij goed in bent en laat de recruitment volledig aan ons over. Wij geven je de garantie op een succesvolle recruitment door ons team van ervaren en deskundige recruiters. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met je recruitment? Bel ons of stuur een e-mail, wij leggen je onze dienstverlening graag uit.