Maak kennis met Farrow: zo kan het ook!

Vacature uitbesteden

Het tekort aan gekwalificeerde en gedreven (vaste) medewerkers vormt een uitdaging voor veel bedrijven. Hierdoor is er (nog steeds) een groeiende vraag naar recruiters, en het vinden van goede recruiters is nog steeds erg uitdagend.

Traditionele recruitment-partijen stellen vaak teleur, door inefficiënte processen, exorbitante prijzen en het niet voldoen aan specifieke wensen in de samenwerking. Commerciële druk bij “bureaus” en het gebrek aan draagvlak bij corporates zorgen vaak voor een hoog verloop op de recruitmentafdeling.

Dat moet anders


Het kan echt anders. Het moet anders, zelfs. Ik zie namelijk wat het doet met recruiters, het telkens maar ‘nee’ moeten horen én verkopen. Behalve dat het klauwen met geld kost, gaat zowel de kwaliteit van de dienstverlening richting klant als kandidaat achteruit. Recruiters steken steeds minder moeite in het proces, de kans dat een vacature wordt ingevuld is namelijk toch ontzettend klein. Mensen gaan gokken, met cv’s schuiven, in plaats van zoeken naar een kandidaat die écht bij jouw bedrijf en functie past.

Tijdsbesparing en efficiëntie met onze diensten

Door gebruik te maken van onze diensten profiteert jouw bedrijf van tijdsbesparing en efficiëntie. Ons ervaren team neemt het volledige proces van vacatureplaatsing en kandidaatsbeoordeling uit handen. Wij zorgen voor de creatie van aantrekkelijke vacatureteksten, verspreiden deze via verschillende kanalen en nemen het beoordelen van cv's en het selectieproces voor onze rekening. Hierdoor kunnen jouw interne HR-teams zich concentreren op andere hun kerntaken, terwijl wij zorgen voor een gestroomlijnd en effectief wervingsproces. 

Toegang tot een uitgebreid netwerk van geschikte kandidaten

Bij Farrow + Dutch beschikken we over een uitgebreid netwerk en geavanceerde middelen om de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden. We maken gebruik van gerichte zoekmethoden, inclusief het benutten van online jobboards, professionele netwerken en ons eigen uitgebreide talentenbestand. Hierdoor kunnen we hooggekwalificeerde en geschikte kandidaten aantrekken die passen bij de specifieke vereisten en cultuur van jouw organisatie.

Flexibiliteit in het uitbesteden van vacatures

Daarnaast biedt ons flexibele mode voor het uitbesteden van vacatures jouw bedrijf de mogelijkheid om snel op-of af te schalen, afhankelijk van jullie behoeften. Of je nu te maken hebt met een enkele vacature of een groot aantal openstaande posities, wij schalen mee en zorgen voor een zorgeloze invulling van jouw vacatures.

Ontdek de voordelen van onze uitgebreide diensten voor het uitbesteden van vacatures

Kortom, Farrow + Dutch biedt uitgebreide diensten voor het uitbesteden van vacatures, waardoor jouw bedrijf profiteert van tijdsbesparing, efficiëntie en toegang tot een breed scala aan geschikte kandidaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen bij het succesvol invullen van jouw vacatures.

Zet vandaag de eerste stap naar succesvolle recruitment!

Bericht verzonden!

"Je bericht is succesvol verzonden, we nemen binnen 24 uur contact met je op.