Werken als (proces) operator bij MCB

Eindelijk een baan waar eigen initiatief wordt gewaardeerd!

Als operator bij MCB in Valkenswaard kun jij je ambities echt waarmaken, want jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling staan bij ons centraal. In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid waardoor je meteen wordt uitgedaagd in je verantwoordelijkheden, zoals het controleren en optimaliseren van het productieproces. 

Enthousiasme beloont MCB met onder andere (interne) opleidingen en een toekomstperspectief. Want ben je ambitieus en gedreven? Dan heb je binnen MCB veel mogelijkheden om door te groeien - zowel horizontaal als verticaal - door het ‘Training Within Industry’ programma. Kom jij ons team in Valkenswaard versterken? Er zijn al veel succesverhalen aan je vooraf gegaan! 

Dat wil ik! 

Jouw nieuwe arbeidsvoorwaarden

We willen graag iemand voor lange tijd aan ons binden. En zoeken iemand die zichzelf binnen MCB wil ontwikkelen tot een echte allrounder.Vertel me meer! 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Maandelijks krijg je een aantrekkelijk bruto instroomsalaris volgens cao Technische Groothandel en op basis van jouw kennis en ervaring.

● Drieploegendienst: € 2.353, - excl. 22,5% ploegentoeslag (minimaal € 2.882, -). 
● Tweeploegendienst: € 2.353, - excl. 12,5% ploegentoeslag (minimaal € 2.647, -). 

Toe aan vastigheid? Bij MCB in Valkenswaard krijg je direct een contract, met de intentie tot een vast contract!

Wat MCB jou nog meer biedt:
● Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een opleiding.
● Een professionele organisatie met korte lijnen.
● Niet alleen in jouw persoonlijke, maar ook in jouw professionele ontwikkeling word je getraind.
● Een enthousiast team en een informele werksfeer.

Ik wil het!!


“Inderdaad. Het werk past ook beter bij mijn gezin; ik ben geen 18 uur meer van huis en heb vaste tijden waar ze inmiddels aan gewend zijn.”

Lees mijn blog

Wat betekent dit voor jou?

Als Operator bij MCB in Valkenswaard draag je bij aan de groepsdynamiek van jouw team en haal je alles uit de kast om - samen met 125 collega's - duizenden kilo's aan bestellingen te bewerken, op een veilige en kwalitatieve wijze. 

MCB biedt je behalve een inspirerende werkomgeving ook een goed salaris. Daarnaast zijn er een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoaIs een eventuele bonus, 32 vakantiedagen en verschillende tegemoetkomingen zoals een studiefonds voor kinderen. En niet in de Iaatste pIaats volop (opleidings)mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Een baan bij MCB betekent werken in een dynamische omgeving met groeimogelijkheden.

Ik ben enthousiast!

Ook carrière maken als procesoperator bij MCB?

“We werken in teamverband. Bij de slitter ben je niet alleen procesoperator, maar ook inpakker, scharenbouwer, assistent-machinebediener, bediener van de machine zelf en logistiek medewerker.

Want je voert je eigen coils aan en stuurt de afvoer naar het magazijn. Dat is kei leuk, want het is heel afwisselend. Je staat niet elke dag op dezelfde plek.”

Sollicteer

Heb je nog vragen? 

Neem gerust contact op via:

Liza Lembeck

Recruitment Consultant

[email protected]
+31618609086
LinkedIn 

Veronique Bongaerts

Recruitment Consultant 

[email protected]
+31628144526
LinkedIn