Werken als Recruitment Consultant 

bij Farrow + Dutch 

Helemaal klaar met de wereld van recruitment?

Als recruiter hoef jij je niet te vervelen. Want die eindeloze stroom aan openstaande vacatures? Die vervuld zichzelf niet. De tijd dat er tientallen reacties per vacature binnenkwamen is definitief voorbij. En de concurrentie? Moordend. Recruitmentbureaus schieten als paddenstoelen uit de grond en hanteren vaak allemaal dezelfde werkwijze: zo snel mogelijk leveren. Ook wanneer die - op het eerste gezicht - passende kandidaat bij nader inzien helemaal niet blijkt te passen.

Er wordt vaak enkel gekeken naar hoe er in zo min mogelijk tijd, zo veel mogelijk resultaat geboekt kan worden. Hierdoor ligt er enorm veel druk op jou, als recruiter. Jouw lange termijn doelen? Of de relatie met bedrijven en potentiële kandidaten? Ondergeschikt aan het resultaat. Dat moet anders.

Ik wil dat veranderen!


Gelukkig is daar Farrow + Dutch Want hier doen we het anders. Farrow + Dutch is het eerste bedrijf dat er helemaal op ingericht is om jou - als recruiter - happy te houden - Wat dat wil zeggen?

Simpel. Ons businessmodel, onze (arbeids)voorwaarden én onze tools zorgen ervoor dat jij jouw werk kunt doen. Op een zo goed en zo leuk mogelijke manier. Zo help jij bedrijven groeien door fantastische nieuwe medewerkers voor te stellen, waardoor zij - op hun beurt - hun doelstellingen kunnen realiseren. 

Maar dat niet alleen. Je draagt ook bij aan de Carrière van je kandidaat. Door op gelijk niveau met elkaar te praten, kom jij erachter wat hun wensen en ambities zijn. En welke baan (en organisatie) daarbij past. Je zorgt ervoor dat ze echt op de juiste plek terechtkomen. En dat alles? Zonder de kick van een plaatsing te verliezen.

Ik wil het!!

Onze werkwijze

Op die filosofie hebben we onze werkwijze aangepast. Werken volgens ‘no cure, no pay’? Doen we niet aan. Hoe we dan wel te werk gaan? Wij gaan - door middel van een startup-vergoeding of een recruitment abonnement - een wederzijdse commitment aan.

Zo ziet dat er voor een organisatie uit:

Samen met je collega's begin je met een uitgebreide intake van de vacature. We willen weten hoe de organisatie, de functie én de collega’s in elkaar steken maar vooral wat we een mogelijke kandidaat te bieden hebben. Een advies hierover richting onze klant baseren we uiteraard op de juiste arbeidsmarktrapportages.

Wij (en jij ;-)) zorgen voor een wervende vacaturetekst die we uitzetten op relevante websites, social media, jobboards en binnen onze niche-netwerken. Met behulp van AI stellen we een vacaturemarketing-campagne op om de juiste doelgroep te targeten. Zo garanderen we dat de juiste mensen onze campagnes zien.

Via Active Search zoeken (en vinden) we de beste kandidaten die we vervolgens samen interviewen. Samen met je collega's maak je een gedegen afweging of dit de juiste match is voor zowel klant als kandidaat. Onze klant krijgt dus alleen kandidaten op de koffie die daadwerkelijk passen en ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn.

Ik ben overtuigd, ik solliciteer!

Hoe Farrow + Dutch mij enthousiast gemaakt heeft? Je leest het in deze blog! 

Lees mijn blog

Wat dat voor jou betekent? Als recruiter bij Farrow + Dutch houd jij je niet bezig met het doorschuiven van cv’s. Jij haalt namelijk voor iedere vacature alles uit de kast om deze met de juiste kandidaat in te vullen. Je kunt bij ons zowel als externe recruiter aan de slag voor losse functies, maar ook als corporate recruiter op abonnementsbasis bij onze klanten aan de bak. Werken waar en wanneer je wilt? Dat kan! Na jouw inwerktraject, waarin je goed begeleid en opgeleid wordt, bepaal jij namelijk zelf je werktijden en -locaties in heel Europa. Uiteraard werk je altijd met de laatste tools en technieken.

Ik ben enthousiast!

Net als Melissa een carrièreswitch maken? 

"Na jaren werkzaam te zijn geweest in de hotellerie was de koek op. Tijd voor iets nieuws."

Lees blog

Jouw toekomstige collega’s

Overtuigd van onze filosofie en werkwijze? 

Neem gerust contact op via:

Danny Poelen 

Oprichter & Algemeen Directeur

[email protected]
+31640017042
LinkedIn