Werving en selectie Limburg

Doe jij de werving en selectie in Limburg zelf?

De werving en selectie is in de meeste bedrijven een taak voor de HR-afdeling. Maar het proces rondom de werving en selectie is de afgelopen jaren wezenlijk veranderd. Dit heeft te maken met een razendsnel veranderende arbeidsmarkt en een groot tekort aan mensen om alle openstaande vacatures in te vullen. Je moet als bedrijf daarom een tandje bijzetten en desnoods voor een heel andere aanpak kiezen betreffende je werving en selectie in Limburg. Hier moet je wel in investeren, bijvoorbeeld in het aannemen van goede personeelsleden die de werving en selectie voor je uitvoeren of aan trainingen om extra kennis bij te brengen. Anderzijds kun je ook kiezen om je werving en selectie uit te besteden.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Personeel aanwerven door een werving en selectie bureau in Limburg

Het werven van personeel is meer dan een advertentie plaatsen. Vooral als je maar lastig aan personeel kunt komen, dan moet je overwegen of je de werving en selectie niet op een andere manier moet aanpakken? Een werving en selectie bureau in Limburg kan je hierbij begeleiden. Heb je behoefte aan adviezen, wil je vacatures uitzetten bij een werving en selectie bureau of wil je de werving en selectie geheel uitbesteden? Farrow + Dutch is een werving en selectie bureau in Limburg. Bij ons kun je terecht kunt voor een efficiënte en succesvolle aanpak van je werving en selectie.


Werving en selectie uitbesteden in Limburg kan bij Farrow + Dutch

Wanneer je als bedrijf geen of nauwelijks kennis in huis hebt over het werven van personeel, overweeg dan de uitbesteding van je werving en selectie. De werving en selectie uitbesteden in Limburg aan Farrow + Dutch, kan je veel opleveren. Je hoeft niet te investeren in nieuwe HR-medewerkers of in trainingen om voldoende kennis op te doen. Alle kennis die jij niet hebt, hebben wij wel en wij verzorgen graag voor jou de werving en selectie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, als jij je werving en selectie wilt uitbesteden. Wij vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.