Werving en selectie uitbesteden

Jouw werving en selectie uitbesteden is een goed alternatief

Ieder bedrijf met personeel in dienst krijgt te maken met werving en selectie. In welke mate is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Doorgaans blijven werknemers bij een klein bedrijf langer in dienst en is het voor veel werknemers aantrekkelijk om grote organisaties te gebruiken voor het ´jobhoppen´. Hoe groter de organisatie, des te groter het verloop en des te meer openstaande vacatures. Het is de kunst om vacatures snel vervuld te krijgen met daarvoor geschikt personeel. Hiervoor heb je vandaag de dag echt een goede afdeling werving en selectie nodig. Als je dit niet hebt, dan is de werving en selectie uitbesteden tegenwoordig veel goedkoper en efficiënter.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat is het voordeel van uitbesteden van de werving en selectie?

Misschien dat je wel een HRM medewerker in dienst hebt of een HRM afdeling, maar dan nog kunnen er allerlei redenen zijn voor het (deels) uitbesteden van de werving en selectie. Je kunt een onderbezetting op de HRM hebben, maar misschien is er ook onvoldoende kennis om mee te komen in een snel veranderende arbeidsmarkt? Het kan ook zijn dat het om zeer specifieke vacatures gaat die lastig zijn in te vullen. In deze gevallen kun je de expertise van Farrow + Dutch zeker gebruiken. Met ons uitgebreide netwerk in diverse branches, is de kans veel groter dat je vacatures sneller vervuld krijgt. Daarnaast geldt voor ons ook, dat wij altijd op zoek gaan naar een met jouw organisatie matchende kandidaat.


Wil jij jouw werving en selectie laten uitbesteden aan Farrow + Dutch?

Door je werving en selectie te laten uitbesteden aan Farrow + Dutch, hoef jij je hier niet meer mee bezig te houden. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste kandidaten selecteren die de juiste capaciteiten hebben én bij jouw bedrijf passen. Jij hoeft alleen nog maar een keuze te maken. Wil jij weten hoeveel jij bespaart door je werving en selectie te laten uitbesteden? Neem contact met ons op, dan vertellen wij je graag meer over onze dienstverlening.