Werving en selectiebureau Breda

Vervul jouw vacatures met hulp van een werving en selectiebureau in Breda

Heb jij moeite om jouw vacatures in te vullen met de juiste mensen? In de huidige arbeidsmarkt is dit niet zo eenvoudig. In diverse branches overstijgt het aanbod vacatures de vraag. Het is dus erg lastig om een vacature ingevuld te krijgen. Daarnaast verandert ook de wijze waarop vacatures aangeboden worden. De snelle digitale wereld heeft de klassieke advertentiemarkt allang ingehaald. Ga jij als bedrijf mee met de tijd betreffende jouw werving en selectie? Misschien is het niet altijd even noodzakelijk omdat je maar af en toe een vacature hebt? Toch kan een werving en selectiebureau in Breda jou helpen om snel de juiste mensen op je openstaande vacatures te krijgen.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat doet een werving en selectie bureau in Breda voor jou?

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot de werving en selectie voor jouw organisatie. Wil je enkel advies, wil je de werving en selectie deels uitbesteden of misschien wel helemaal? Farrow + Dutch is een werving en selectie bureau in Breda waar dit allemaal mogelijk is en waar wij net dat stapje verder voor jou gaan. Wij zijn uniek, hebben een brede expertise in vele branches en door onze unieke methode zijn prijzen transparant en zeker zeer gunstig. Wij tonen aan dat het volledig uitbesteden van de werving en selectie echt voordelig kan. En waarom ook niet? Jij hoeft niet in werving en selectie te investeren als dit niet in de organisatie aanwezig is en je weet zeker dat jouw werving en selectie in deskundige en professionele handen is.


Werving en selectie uitbesteden in Breda aan Farrow + Dutch

Als jij een kleine of onderbezette HRM afdeling hebt, je hebt helemaal geen kennis over recruitment in huis of je wilt op een goedkope wijze je vacatures invullen? Dan is de werving en selectie uitbesteden in Breda aan Farrow + Dutch een verstandige keuze. Voor onze recruiters is werving en selectie dagelijks werk. Je kunt dan ook je hele werving en selectie van A tot Z aan ons uitbesteden, zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Neem contact met ons op, dan leggen wij onze werkwijze graag uit.