Werving en selectiebureau
Den Bosch

Geen zorgen over je recruitment met een werving en selectiebureau in Den Bosch

Bij veel bedrijven is de recruitment het ondergeschoven kindje. Recruitment vergt recruiters, veel expertise over werving en selectie en een uitgebreid netwerk. Kortom, je moet als bedrijf eerst flink investeren, zowel in geld als in tijd, voordat je een goed functionerende recruitmentafdeling hebt. Voor lang niet alle bedrijven is dit rendabel en misschien wil je dit als bedrijf ook niet, omdat je geen grote hoeveelheid openstaande vacatures hebt. Toch wil jij jouw vacatures snel ingevuld hebben en natuurlijk ook met medewerkers die geschikt zijn en ook bij jouw organisatie passen. Met Farrow + Dutch, schakel je een professioneel werving en selectiebureau in Den Bosch in.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat kunnen wij als werving en selectie bureau in Den Bosch voor je doen?

Farrow + Dutch is een jong werving en selectie bureau in Den Bosch, maar met recruiters die veel ervaring en kennis in huis hebben. Aan ons kun jij met een gerust hart je volledige werving en selectie uitbesteden, maar op onderdelen, als je toch zelf nog een deel zelf wilt blijven uitvoeren. Heb jij jaarlijks meerdere openstaande vacatures? Dan kan het financieel al erg aantrekkelijk zijn je werving en selectie aan ons uit te besteden en helemaal als je met enige regelmaat veel vacatures te vervullen hebt. Dit is dankzij onze unieke werkmethode en innovatieve prijsstelling. Je eigen recruitmentafdeling opzetten is lang niet zo rendabel dan je werving en selectie bij ons onder te brengen.


Je werving en selectie uitbesteden in Den Bosch bij Farrow + Dutch

Wil jij als bedrijf je werving en selectie uitbesteden in Den Bosch? Dan mag je vertrouwen op de expertise en ervaring van de recruiters van Farrow + Dutch. Als jij jouw vacatures in onze handen legt, dan regelen wij het gehele traject voor jou. Wij bedenken de vacaturetekst, plaatsen de vacature op de daarvoor bestemde websites en spreken ons netwerk aan. We interviewen de kandidaten en stellen je enkel gekwalificeerde kandidaten voor. Daarnaast verzekeren wij dat de gewenste kandidaten een uitstekende match met jouw bedrijf zijn. Wil jij je werving en selectie uitbesteden in Den Bosch? Neem dan snel contact met ons op.