Werving en selectiebureau Eindhoven

Besteed je recruitment uit aan een werving en selectiebureau in Eindhoven

Recruiters houden zich bezig met de werving en selectie van kandidaten, om openstaande vacatures te vervullen. Doorgaans is het doel van de recruiter, om de vacature in zo kort mogelijke tijd in te vullen en ook nog eens met de allerbeste kandidaat. Recruitment is in nog lang niet alle bedrijven gebruikelijk. Toch is recruitment in opkomst, mede door de moderne en snelle manier om kandidaten aan te trekken. Is recruitment ook voor jouw onderneming nog nieuw en heb jij geen recruiters in dienst en ook geen recruitment kennis in huis? Laat dan je recruitment uitbesteden aan een werving en selectiebureau in Eindhoven.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat kan een werving en selectie bureau in Eindhoven voor je doen?

Werving en selectie is een specialisme dat niet in ieder bedrijf (volledig) aanwezig is. Je kunt te maken hebben met een onderbezette HRM of te weinig kennis over de werking van werving en selectie. Voor bedrijven met maar enkele vacatures op jaarbasis, is de investering in het opzetten van een eigen recruitment afdeling niet rendabel. Wat wel rendabel is, is je werving en selectie aan Farrow + Dutch uitbesteden. Als werving en selectie bureau in Eindhoven, nemen wij voor onze klanten de volledige werving en selectie over, zodat zij hier geen omkijken naar hebben. Bovendien doen wij dit tegen een uitstekende en transparante prijsstelling.


Werving en selectie uitbesteden in Eindhoven aan Farrow + Dutch

Wil jij de werving en selectie uitbesteden in Eindhoven, dan maak je met Farrow + Dutch een uitstekende keuze. Wanneer wij voor jou de werving en selectie doen, dan vertegenwoordigen onze recruiters jouw organisatie. Wij willen jouw bedrijf dan ook goed kennen, zodat we weten aan welke soort medewerkers jij behoefte hebt. Zo kunnen wij kandidaten selecteren die naast de nodige capaciteiten, ook goed bij jouw bedrijf passen en waardoor je een lange en succesvolle samenwerking tegemoet kunt zien.